Gode ​​nyheter: Mitt firma vinner tittelen vitenskap og teknologi små og mellomstore bedrifter i Zhejiang-provinsen

ZizhengÅndsverk mener at ikke bare markedet er konkurransedyktig, men også profesjonelt konkurransedyktig er Intellectual Property Competitive i fremtiden.Etter deres mening: både kunnskap og ledelse er hoveddelen av profesjonen.

De fleste av dem tar bare hensyn til den faglige kunnskapen, men ignorerer den profesjonelle ledelsen, spesielt den tradisjonelle agenten for åndsverk.De glemmer alltid informasjonskonstruksjonen til forvaltning av intellektuell eiendom.Med utvidelsen av Zizheng og økende taler og meninger fra State Intellectual Property Office, er det svært viktige studieemnet hvordan man kan forbedre effektiviteten og eliminere følelsesmessige distraksjoner.

  Basert på standardisert konstruksjon, smart styringsutstyr og programvare kan vi oppnå effektiv og høykvalitets styring.

  Zizheng Intellectual Property vinner mange rettigheter for den nasjonale programvaren.Styringsutstyret har blitt studert og tilpasset hele tiden.Noen har søkt om det nasjonale patentet.Håper vi kan oppnå elektronisk og smart forvaltning av intellektuell eiendom i nær fremtid.

ære


Innleggstid: 24-jan-2022